Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ludovic Orban, după vizita oficialilor români în Ucraina: 'Explicațiile lui Ciucă sunt penibile'

gov.ro
orban ciuca

Fostul premier liberal Ludovic Orban cataloghează ca fiind „penibile” explicațiile date de premierul Nicolae Ciucă după ce a mers în Ucraina alături de liderul Camerei Deputaților, Marcel Ciolau, dar fără liderul Senatului, Florin Cîțu.

„Premierul Nicolae Ciucă a efectuat o vizită în Ucraina, la invitația omologului său, premierul Ucrainei, Denis Șmîhal, o vizită la nivel guvernamental. Vizita a fost negociată de Ministerul Afacerilor Externe. Ciucă avea posibilitatea fie să nu accepte pe niciun reprezentant al legislativului în delegație, fie pe amândoi. Faptul că l- a inclus pe Ciolacu și nu pe Cîțu arată clar că el este mai mult premierul PSD decât al PNL.

Explicațiile lui Ciucă cu privire la absența președintelui Senatului din delegație au fost penibile. Cum să spui că nu l- ai inclus în delegație pentru că era limitat numărul de persoane din care era formată delegația? Era indispensabil domnul Iulian Chifu, un simplu consilier al premierului, era mai important el decât președintele Senatului? Hai să fim serioși! Ciucă nu l- a inclus și pe Cîțu pentru că așa i- a impus Iohannis lui Ciucă și lui Aurescu”, a scris Ludovic Orban.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.