Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ludovic Orban explică de ce merge alături de fiecare ministru la audierile din Parlament: Vreau să fie clar!

Premierul desemnat, Ludovic Orban, a mers alături de miniștri la audierile din comisiile de specialitate și a spus că face asta pentru a-i asigura pe cei din Parlament de respectul său față de instituție, dar și ca un semn că își dorește o colaborare foarte strânsă cu Parlamentul.

”Din ceea ce știu, niciun alt premier desemnat nu a fost alături de miniștri la audieri. Eu particip la aceste audieri pentru a vă arăta un lucru foarte limpede și foarte clar. Deși, poate, vom fi Guvernul cu cea mai firavă susținere în Parlament, spre deosebire de guvernele anterioare care au avut un sprijin parlamentar consistent, noi considerăm că Parlamentul trebuie să aibă un rol esențial, vom acționa în conformitate cu așezământul constituțional și anume acela prin care Guvernul răspunde pentru toate actele în fața Parlamentului și ia decizii împreună cu comisiile de specialitate și cu plenul Parlamentului, dacă este vorba de legi.

Eu doresc să vă asigur de respectul meu față de instituția Parlamentului și îmi doresc să redăm locul pe care Parlamentul îl are în orice societate, nu instituția în care a fost transformat în ultimii ani de o putere executivă tot mai lacomă.”, a spus Ludovic Orban.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.