Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ludovic Orban explică ultimele calcule ale opoziției: reacție la dezertările din Pro România

tvrnews.ro
ludovic orban

Liderul PNL, Ludovic Orban, susține că parlamentarii care au dezertat de la Pro România înapoi la PSD nu erau luați în calcul la votul pe moțiunea de cenzură. Orban a explicat că dintre semnatari ar putea lipsi trei, dar aceștia vor fi compensați de alți 10 parlamentari care au promis că vor vota moțiunea. Practic, Orban susține că opoziția mizează pe 244 de voturi la moțiune.

Citește și: Răsturnare de situație: cât timp condusese șoferul de TIR, care a produs tragedia din Ialomița/SURSE

”În războiul mediatic care se poartă se vehiculează foarte multe informații, care nu au legătură cu realitatea. Domnii deputați Nasra și Itu n-au semnat moțiunea și nici nu au fost luați în calcul. Niciodată nu i-am luat calcul că vor semna moțiunea. În privința domnului Bota, dumnealui nu a dat nicio declarație că nu va vota moțiunea de cenzură, pentru că nu pui o semnătură și apoi nu mai semnezi. Nu cred că este atât de naiv domnul Bota să creadă că va fi susținut de PSD la președinția ASF. El a fost pus vicepreședinte ASF

Eu vă spun cum stăm cu calculele astăzi, direct. Noi avem 237 de semnături și până în momentul de față știm doar de un parlamentar care are probleme de sănătate. Mai există dubii asupra a doi parlamentari, dar mai avem promisiuni pentru încă 10 voturi din partea deputaților. Deci chiar dacă se vor pierde acele 3 voturi, cei care vor veni vor compensa și vor asigura succesul moțiunii de cenzură.”, susține Ludovic Orban, la Digi 24.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.