Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informaÈ›ii È™i È™tiri
  • experienÈ›a premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi È™tiri, exclusivități È™i breaking news
DESCARCÄ‚ APLICAÈšIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ludovic Orban, explicații după ce l-a demis pe subprefectul Sibiului: 'Răspunsul la această întrebare îl puteţi vedea în rata de infectare'

Facebook
Ludovic Orban

Premierul Ludovic Orban a declarat, întrebat despre eliberarea din funcţie a subprefectului de Sibiu, Rareş Macrea, că răspunsul se poate vedea în rata de infectare cu SARS-CoV-2 înregistrată la nivelul judeţului.

"Răspunsul la această întrebare îl puteţi vedea în rata de infectare. Este cel care, pe perioada cât a fost infectat cu coronavirus prefectul Sibiului, a exercitat atribuţiile de prefect. Şi a existat o solicitare clară de eliberare din funcţie", a declarat Ludovic Orban, vineri, într-o conferinţă de presă desfăşurată la finalul vizitei de lucru pe care a efectuat-o la Ministerul Mediului alături de primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, conform agerpres.ro.

Marius Budăi intervine în scandalul pensiilor: 'Este o minciună care poate fi demonstrată. În cei 2 ani și 10 luni de guvernare PSD, pensiile au crescut cu circ


Guvernul a decis în şedinţa de joi seară eliberarea din funcţia de subprefect de Sibiu a lui Rareş Macrea.

Rata de infectare cu SARS-CoV-2 la nivelul judeţului Sibiu înregistrată în ultima perioadă se situează la peste 7 la mia de locuitori.

ACTIVEAZÄ‚ NOTIFICÄ‚RILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.