Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ludovic Orban, ieșire INCENDIARĂ, după adoptarea Codului Penal: anunță planul liberalilor, după mișcarea PSD

PNL
Ludovic Orban

Președintele PNL, Ludovic Orban, susține că PSD și ALDE au călcat în picioare toată opoziția din societate și din partea instituțiilor, atunci când au adoptat Codul Penal. Orban anunță că liberalii vor ataca Codul Penal la CCR și vor face demersuri la nivel european.

”N-a contat opozitia puternica din societatea romaneasca. N-a contat opozitia politica din Parlament. N-a contat pozitia Comisiei Europene, pozitia Departamentului de Stat al SUA, pozitia GRECO, scrisoarea celor 12 ambasadori ai celor mai importante state din NATO si UE, decizia Comisiei de monitorizare a APCE, care a aprobat solicitarea PNL si a sesizat Comisia de la Venetia. Dragnea si Tariceanu au fortat adoptarea unui Cod Penal care serveste doar infractorilor si este impotriva cetatenilor romani corecti, cinstiti, care au respect fata de lege, pe care ii expune riscului major de a fi vicime ale infractionalitatii scapate de sub control. Romania va avea de suferit din cauza acestor iresponsabili, obsedati de distrugerea sistemului de justitie din Romania, disperati sa isi scape pielea.
Vom ataca la Curtea Constitutionala toate prevederile neconstitutionale ale acestui cod si pregatim si alte demersuri, inclusiv la nivel european, pentru a impiedica intrarea in vigoare a acestei aberatii legislative, care risca sa transforme Romania intr- o tara incapabila sa ii pedepseasca pe infractori si sa faca dreptate celor vatamati.”, arată Ludovic Orban, pe pagina personală de Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.