Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ludovic Orban îi cheamă la luptă pe pesediști, după ce au anunțat că depun moțiune de cenzură: 'Să depună!'

Inquam Photos / George Calin
Ludovic Orban

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Ludovic Orban, a declarat luni că dep unerea de moţiuni simple împotriva miniştilor după o lună sau două de mandat reprezintă "o tendinţă de politicianism demagogic", afirmaţie făcută după ce social-democraţii au anunţat că înaintează o moţiune împotriva ministrului Economiei, Claudiu Năsui.

"V-am mai spus: să te apuci să depui moţiuni simple împotriva unor miniştri la o lună, două de la preluarea mandatului arată o tendinţă de politicianism demagogic. Aşteptăm să vedem moţiunea. În ceea ce ne priveşte, noi suntem solidari cu partenerii de guvernare şi cu siguranţă vom vota împotriva unei moţiuni depuse de PSD", a precizat liderul liberalilor la Parlament, informează Agerpres.

Citește și: RAPORT despre Wuhan făcut de Departametul de Stat al SUA: 'Un accident de laborator ar putea semăna cu un focar natural'

Întrebat în legătură cu faptul că preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a spus că social-democraţii vor depune moţiune de cenzură dacă nu vor fi acceptate amendamentele PSD la buget, Ludovic Orban a răspuns: "Să depună".

Citește și: Analiză │ România este condusă de ardeleni: Președintele, serviciul secret, Justiția, Academia, partidele politice sau ministerele

Prim-vicepreşedintele PSD Sorin Grindeanu a anunţat luni că social-democraţii vor depune o moţiune simplă împotriva ministrului Economiei, Claudiu Năsui, după dezbaterea şi aprobarea bugetului.

Citește și: Europenii pot mânca viermi în siguranță! UE a aprobat utilizarea lor: pot fi puși chiar și în pâine

"În Biroul Politic Naţional am decis să depunem moţiune simplă împotriva ministrului Economiei, Claudiu Năsui, pentru ce a văzut o ţară întreagă, bătaia de joc la adresa antreprenorului român. În loc să îi ajute, el nu face acum decât să blocheze un program de finanţare de 500 de milioane de euro. După dezbaterile pe buget, vom face o moţiune simplă împotriva ministrului Economiei", a afirmat Grindeanu într-o conferinţă de presă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.