Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ludovic Orban îi dă INTERZIS lui Tudor Chirilă în PNL: Artistul NU E CALIFICAT pentru o eventuală candidatură

www.realitatea.net
Tudor Chirilă

Preşedintele Partidului Naţional Liberal (PNL), Ludovic Orban, a anunţat duminică, la Mediaş, că până la finalul toamnei vor fi stabiliţi candidaţii liberali pentru Parlamentul European.

"O să adoptăm în Consiliul Naţional criteriile, procedura, calendarul de alcătuire a listelor pentru Parlamentul European şi orice candidat care reprezintă orice filială va fi în această competiţie, care va porni după decizia Consiliului Naţional şi cred că până la sfârşitul toamnei vom finaliza listele. E foarte importantă lista pentru Parlamentul European. (...) Trebuie să trimitem oameni reprezentativi, oameni care au în spate cariere, oameni care au experienţă în relaţii internaţionale, oameni care deţin competenţe în anumite domenii, care eventual să fie şi recunoscuţi pe domeniile respective în comisiile de specialitate în care îi trimitem. (...) Vom avea grijă să trimitem oameni de calitate, oameni care să ajute România, să fie respectaţi de colegii lor", a spus Orban într-o conferinţă de presă.

Citește și: EXCLUSIV! Dezvăluiri incendiare ale jurnalistului care a demascat afacerile lui Dragnea din Brazilia! Paul Radu: „Eu nu-l urăsc pe domnul Dragnea!”

Consiliul Uniunii Europene a adoptat o decizie prin care viitoarele alegeri europarlamentare se vor desfăşura între 23 şi 26 mai 2019, date agreate în unanimitate de Consiliu după consultări cu Parlamentul European, potrivit unui comunicat al Consiliului UE.

Totodată, în contextul în care şeful PNL a vorbit despre viitoarele alegeri, acesta a precizat că nu a discutat cu Tudor Chirilă să candideze din partea PNL pentru Primăria Capitalei, scrie agerpres.ro.

Citește și: Udrea, atac la instituțiile de forță ale statului: ”A venit vremea să plătească pentru tot răul făcut!”

"A fost un fake news. Îl apreciez ca om de cultură (...), dar la Primărie trebuie să pui un om cu experienţă administrativă", a mai spus Orban, după ce în urmă cu două săptămâni în presă au apărut informaţii că s-au purtat discuţii cu artistul Tudor Chirilă pentru o eventuală candidatură.

Ludovic Orban s-a aflat duminică în municipiul Mediaş, cu ocazia zilelor acestui oraş condus de primarul liberal Gheorghe Roman.

Citește și: Comisia Europeană vrea o nouă directivă pentru șoferi: Ce vor fi obligați să facă conducătorii auto din statele membre .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.