Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ludovic Orban îl atrage pe Florin Cîțu în cursa de la Congres: se joacă tare în interiorul PNL

Inquam Photos/ Octav Ganea
negocieri coalitie orban

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, sâmbătă, referitor la intenţia premierului Florin Cîţu de a candida la Congres, că ”orice membru al PNL poate să candideze pentru orice funcţie de conducere” şi anunţă alegeri în toate organizaţiile. Conform surselor noastre, Ludovic Orban i-a transmis, în spatele ușilor închise, lui Florin Cîțu că poate să candideze la Congres, însă dacă va pierde, atunci va fi schimbat din funcția de premier.

Citește și: Contre dure în Coaliție. Liderii USR-PLUS amenință cu ieșirea de la guvernare. Liberalii nu îi opresc prea tare

”Orice membru al PNL poate să candideze pentru orice funcţie de conducere din PNL. Vom declanşa cât de curând procesul de alegeri ample în PNL care vor începe cu organizaţiile locale, apoi filialele judeţene şi, la sfârşit, va avea loc Congresul PNL. Orice membru al partidului poate să candideze pentru orice funcţie şi este un exerciţiu democratic extrem de important în perioada care va urma”, a declarat Orban, întrebat despre intenţia lui Florin Cîţu de a candida la Congres.

Întrebat dacă îl vede pe Florin Cîţu contracandidat pentru funcţia de preşedinte al formaţiunii, Orban a afirmat: ”Este o decizie pe care trebuie să o ia Florin Cîţu, dar aş zice că momentul în care se vor anunţa oficial candidaturilor va fi momentul în care se va declanşa oficial procedura de alegeri”.

Premierul Florin Cîţu a declarat, sâmbătă, că îşi asumă riscurile politice pentru reformele pe care doreşte să le facă, chiar dacă în PNL urmează un Congres.

Întrebat dacă va candida la acest Congres, Cîţu a afirmat: "Sunt vicepreşedinte al PNL, vă daţi seama, cu toţii vrem să candidăm la Congres".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.