Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ludovic Orban îl face praf pe Crin Antonescu: 'A făcut pact cu diavolul'

Inquam Photos / Octav Ganea
ludovic orban la curtea suprema Inquam Photos

Alianţa cu PSD în cadrul USL a fost cea mai proastă perioadă pentru PNL, a declarat joi, într-o conferinţă de presă, liberalul Ludovic Orban.

Aflat la Iaşi în campanie electorală internă pentru preşedinţia PNL, Ludovic Orban a declarat jurnaliştilor că alianţa făcută cu PSD în cadrul USL a fost cea mai proastă perioadă pentru liberali, consecinţele fiind resimţite şi în prezent, scrie agerpres.ro.

Citește și: Acuzat că a adus-o pe Denisa Manelista în starea asta, impresarul cântăreței rupe tăcerea

"După spargerea Alianţei DA, noi am rămas la guvernare cu sprijinul netransparent al PSD. Apoi, un preşedinte al PNL, deşi a fost ales la congres cu o moţiune în care se angaja să coaguleze toată dreapta, după ce a ajuns preşedinte, la un an a făcut pact cu diavolul, constituind USL (Crin Antonescu-nr.). Au fost astfel de momente de-a lungul timpului. Şi după ruperea USL au mai rămas nişte vase comunicante care nu sunt la vedere. Trebuie să fim clari, suntem în opoziţie, suntem în luptă cu actualul partid de guvernământ, atunci trebuie opoziţie reală şi serioasă.

Citește și: Acuzat că a adus-o pe Denisa Manelista în starea asta, impresarul cântăreței rupe tăcerea

Constituirea USL-ului de fapt a fost o greşeală ale cărei consecinţe le resimţim şi astăzi. USL-ul practic a fost acea înţelegere care a permis readucerea la putere a unui partid care era profund discreditat, care nu avea credibilitate şi care nu avea la momentul constituirii USL capacitatea de a depăşi 30% în sondaje. Să nu ne mai întoarcem în istorie. S-au văzut rezultatele. La putere a ajuns PSD, noi am fost în antecamera puterii chiar şi atunci când eram la guvernare, iar cei care au câştigat au fost cei de la PSD. După trecerea PNL în opoziţie, PNL care la momentul constituirii acestei alianţei avea peste 27% intenţie de vot, la ieşirea din USL PNL abia a obţinut 15% în alegerile europarlamentare. Cred că aceste date sunt destul de elocvente", a spus Orban.

Conform acestuia, PNL are în prezent un bazin electoral de 45%. Dacă va ajunge preşedinte, Orban dă asigurări că va încerca să recâştige electoratul pierdut.

Citește și: SCANDAL în Biserica Ortodoxă, la mănăstirea unde mai multe măicuțe au rămas însărcinate: Un călugăr a lăsat GRAVIDĂ o credincioasă / VIDEO .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.