Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ludovic Orban îl persiflează pe Gabriel Oprea/ VIDEO

ludovic orban

Prim-vicepreşedintele PNL Ludovic Orban nu este impresionat de atitudinea lui Gabriel Oprea, care susţine "interesul naţional" şi dă semne de deschidere către dialog cu opoziţia. Liberalul nu vede în UNPR un partener, ci o formaţiune care ţine în viaţă un guvern ilegitim.

Vezi şi: Negociator UNPR dezvăluie jocul la Codul Fiscal / EXCLUSIV

"După părerea mea, Gabriel Oprea şi UNPR sunt cei care ţin în viaţă Guvernul Ponta. Guvernul Ponta nu mai are niciun fel de legitimitate şi nu numai că l-au ţinut în viaţă pe acest guvern, dar i-au scăpat şi pe Victor Ponta, şi pe Şova, şi pe alţi pesedişti din ghiarele DNA-ului", a declarat marţi Orban.

PNL se pregăteşte de discuţii cu partidele de la putere pe tema Codului Fiscal, însă UNPR a anunţat că va vota aşa cum decide coaliţia de guvernare, ceea ce demonstrează, în opinia lui Ludovic Orban, că Oprea îşi urmăreşte doar interesul personal şi de grup.

Vezi şi: EXCLUSIV Coaliția de guvernare negociază o voce unică pentru Codul Fiscal

"Despre ce vorbim? UNPR este un partid care nu poate să stea pe propriile picioare, care prin toate acţiunile pe care le intreprinde caută să-şi maximizeze rezultatele la negocierile pe care le are cu PSD. În special pentru alegerile locale şi paramentare, pentru că vrea să-şi mărească numărul de oameni care sunt pe listele comune PSD-UNPR", a mai declarat prim-vicepreşedintele PNL.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.