Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SCENE INCREDIBILE la alegerile PNL din Sectorul 4: Președintele Ludovic Orban a fost îmbrâncit de bodyguarzii aduși de tabăra lui Florin Cîțu

UPDATE

Bodyguarzii sunt de la firma BGS.

STIRIPESURSE.RO vă prezintă, tot în exclusivitate, și momentul în care Orban este îmbrâncit.

Știrea inițială

Scene reprobabile au avut loc, marți seara, la Conferinţa de alegeri interne de la Organizaţia PNL Sector 4! Președintele PNL, Ludovic Orban, a fost îmbrâncit de unul dintre bodyguarzii aduși de tabăra lui Florin Cîțu.

La alegeri au fost invitați aproape toți susținătorii cu greutate ai lui Florin Cîțu care nu sunt din București: Rareș Bogdan, Raluca Turcan, Emil Boc, Gheorghe Flutur, Dan Vâlceanu, Alina Gorghiu, Robert Sighiartău, Lucian Bode și alții. Alături de ei, pe lista de invitați, au figurat și mai mulți bodyguarzi, ca pe vremea când Liviu Dragnea mergea însoțit la termenele de la ÎCCJ înainte de a fi condamnat.

Citește și: VIDEO Se ascute LUPTA - Florin Cîţu le cere liberalilor să iasă public: 'Vă rog pe toţi aceia care sunteţi sunaţi şi ameninţaţi, să spuneţi'

Însă, ceea ce a urmat este demn de un partid dintr-o țară din lumea a treia. Ludovic Orban, președintele PNL, a fost îmbrâncit de bodyguarzii aduși de tabăra lui Florin Cîțu, în speță de Pavel Popescu, președintele PNL Sector 4.

”Un bodyguard de la firma adusă de Pavel l-a îmbrâncit pe Orban pentru că a primit ordin să nu lase pe nimeni pe scenă.”, au precizat, pentru STIRIPESURSE.RO, liberalii care au văzut ce s-a întâmplat.

Citește și: VIDEO Florin Cîțu ÎL PROVOACĂ pe Ludovic Orban: 'Să condamni şi tu pe acei colegi ai noştri care îşi fac propriii colegi lichele și trădători' .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.