Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ludovic Orban, între disperare și deznădejde! USR nu își face cruce

Facebook
Ludovic Orban

,,Dau PNL chiar și viața mea dacă este nevoie”, promite actualul președinte al liberalilor, în contextul în care în ultima perioadă pierde tot mai mult teren în lupta internă pentru șefia partidului. Mai mult, Orban atacă partenerii de guvernare ai PNL, alegând să vorbească despre o temă sensibilă: religia. ,,Avem niște parteneri de guvernare care, de multe ori, parcă nu s-au născut aici. Nu i-am văzut la drapelul național, nu i-am văzut la momente esențiale în celebrarea a tot ceea ce este simbol al națiunii române, ca să nu spun că nu i-am văzut jurând pe Biblie și nu i-am văzut făcând cruce”, a declarantului Orban în cadrul Comitetului de Coordonare Județean al PNL Bacău

În paralel, tot în cadrul desfășurării alegerilor pentru șefia PNL Bacău, Orban a fost criticat dur de mai mulți lideri .

,,Alegerile din septembrie vor fi o confruntare dintre dezamăgire și speranță. Va fi o luptă și nu o competiție. Va fi o luptă care va lăsa urme în PNL”, a explicat Florin Roman, unul dintre susținătorii premierului Florin Cîțu. Roman îl critică pe Orban, printre altele, că a uitat că PSD este principalul inamic al PNL. ,,Eu am fost obișnuit să lupt cu PSD-ul. Când eram lider de grup am ținut steagul sus de la tribuna Parlamentului și nu i-a fost ușor lui Dragnea cu opoziția făcută de mine în acele vremuri. Din păcate, acum s-a lăsat liniștea la Camera Deputaților și tot ce vedem este spectacolul grotesc oferit de Șoșoacă și compania. Ne trebuie determinare. Ne trebuie oameni care au confirmat. Nu avem nevoie de țuțeri.”, a mai spus acesta.

În plus, Roman îl acuză pe Orban că unii dintre susținătorii săi se comportă ca social-democrații. ,,Am văzut ce s-a întamplat la sectorul 5. Când fostul șef al corpului de control al premierului din Guvernul Orban oferea bani pentru un alegător…pai noi suntem Vanghelie? Noi suntem PSD? Nu, oameni buni. Noi suntem PNL. Trebuie să ținem PNL pe baza principiilor sănătoase. Trebuie să spunem un NU hotărât celor care nu respectă statutul.”, a declarant Florin Roman.

Un alt susținător important al premierului, Gheorghe Flutur, a trimis săgeți către Orban pe o temă spinoasă pentru Moldova: banii pentru autostrăzi. ,,Trebuie să intrebam cu ce ne alegem după acest festival al democrației din PNL? Problema Moldovei este cântată și bocită la microfoane o dată la patru ani" , a spus Gheorghe Flutur în cadrul discursului său.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.