Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ludovic Orban, la Magistrala M5 de metrou, a primit asigurări că 30 iunie rămâne termenul de punere în circulaţie

Inquam Photos/ Octav Ganea
Ludovic Orban

Premierul Ludovic Orban a verificat, joi, stadiul lucrărilor la Magistrala M5 de metrou, secţiunea Râul Doamnei - Eroilor, alături de ministrul Transporturilor, Lucian Bode, primind asigurări că termenul de punere în circulaţie rămâne 30 iunie anul acesta.

Potrivit unei postări pe pagina de Facebook a Guvernului, prim-ministrul a solicitat antreprenorilor să-şi onoreze termenele contractuale de finalizare a lucrărilor, respectiv sfârşitul lunii iunie 2020 pentru darea în trafic, şi a subliniat că Executivul va asigura toate resursele necesare, potrivit Agerpres.ro.

Citește și: Liderul deputaților PNL, după votul din Parlament: ‘PSD propune practic eliminarea ordonanțelor militare’

"Acest proiect este aşteptat de mult timp de bucureşteni şi trebuie să le arătăm că poate fi finalizat. De asemenea, este nevoie să acordăm o atenţie deosebită investiţiilor la metrou, pentru că reprezintă o soluţie foarte bună de transport în Bucureşti", a afirmat prim-ministrul.

La rândul său, ministrul Transporturilor, Lucian Bode, a reafirmat într-o postare pe pagina sa de Facebook că termenul de 30 iunie rămâne "un termen asumat de către antreprenor pentru punerea în circulaţie cu călători a acestei magistrale de metrou".

Citește și: Avertisment! Consumul de alcool crește riscul de contractare a Covid-19 și înrăutățește efectele bolii

"Este o investiţie mult aşteptată de către bucureşteni, care trebuie finalizată conform angajamentelor. Investiţiile continuă pentru că doar aşa putem reporni motoarele economiei, încetinite de criza provocată de pandemia Covid-19", a scris ministrul, joi, pe Facebook.

În acelaşi timp, în cursul vizitei, Bode l-a informat pe premier că la sfârşitul lunii mai vor fi efectuate testele dinamice la Magistrala M5 de metrou.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.