Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ludovic Orban, vizitat de emisarul PPE: PSD și ALDE sunt paria în Europa

Inquam Photos/ Octav Ganea
ludovic orban

Președintele PNL Ludovic Orban a declarat, luni, după o discuție în conducerea partidului despre strategia la alegerile europarlamentare, întrunire la care a participat și secretarul general al PPE, Antonio Lopez Isturiz-White, că PSD și ALDE au sunt partide nefrecventabile în Europa.

„Cu cat PNL va fi mai puternic in Parlamentul European, cu atat Romania va fi mai bine reprezentata si mai puternica la nivel european. Pentru ca azi singurul partid care se bucura de respect, apreciere si care are capacitateaa de a influenta deciziile la nivel european este PNL. Pentru ca atat PSD si ALDE in familiile lor politice, sunt marginali, nefrecventabili si au ajuns sa aiba un satut de paria, existand riscul sa fie exclusi din randul familiilor lor politice”, a declarat liderul PNL după ședința Biroului Politic Naţional al PNL, organizată la Palatul Parlamentului.

Orban a adăugat că s-au fixat și „obiectivele fundamentale” ale partidului.

„Garantarea destinului european al Romaniei, din cei in ce ma multi actori politici interni incep sa puna la indoiala acest destin europrean si cauta sa se distanze de UE. Al doilea obiectiv, o relatie cat mai buna a Romaniei in cadrul UE pentru garantarea unui tratamant egal din partea tuturor partenerilor nostri”, a precizat președintele PNL.

Citește și: Dacian Cioloş a căzut în dizgraţia liderilor PPE .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.