Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ludovic Orban lansează o teorie inedită: Suciu a primit Dezvoltarea pe filiera Dîncu?

Inquam Photos / George Calin
Ludovic Orban

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat joi seară, la B1TV, că este posibil ca noul ministru al Dezvoltării, Daniel Suciu, să fi ajuns ministru pentru că Liviu Dragnea are o datorie față de Vasile Dîncu.

„Despre Daniel Suciu, singurul lucru pe care îl ştiu este că a candidat în judeţul Bistriţa, la Primăria oraşului Sângeorz-Băi şi a luat o bătaie nasoală de la candidatul PNL, actualul primar, Traian Ogâgău. După ce a încasat-o, s-a trezit din pumni şi Dragnea vede în el ceva, nu ştiu ce poate vedea în el, eu deocamdată nu văd mare lucru. (...) Posibil (n.r. să vadă ochii albaştri ai lui Vasile Dîncu), mai ales că Dragnea are o datorie faţă de Vasile Dîncu, întrucât l-a păcălit că-l pune prim-ministru şi până la urmă l-a lăsat cu ochii în soare. Dar văd că domnul Dîncu, după şase luni de supărare, i-a trecut", a declarat Ludovic Orban joi seara, la B1 Tv.

Preşedintele Klaus Iohannis a semnat, joi, decretele pentru numirea în funcţie a lui Vasile-Daniel Suciu, propus ca viceprim-ministru şi ministru al Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, şi a lui Alexandru-Răzvan Cuc, propus pentru Ministerul Transporturilor.

Citește și: Document incendiar! Coldea, despre dosarul Voiculescu: E posibil ca în biroul lui Băsescu să fi fost abordat subiectul .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.