Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ludovic Orban le promite românilor de peste 65 de ani: Orice relaxare îi va include și pe părinții și bunicii noștri / VIDEO

Guvernul Romaniei
Ludovic Orban

Premierul Ludovic Orban a declarat marți seara la TVR 1 că decizia privind relaxarea restricţiilor îi vor viza şi pe cel de peste 65 de ani.

„Gândim fiecare pas posibil pentru revenirea a normalitate pentru relaxarea măsurilor, sigur că pentru fiecare relaxarea unei măsuri gândim cu mare atenţie ce risc epidemiologic există în cazul renunţării la fiecare măsură restrictivă şi doar după o evaluare foarte serioasă vom face paşii de revenire spre normalitate”, a spus şeful Guvernului.

Acesta a arătat că măsurile de relaxare vor fi luare gradual şi îi va avea în vedere pe toţi cetăţenii români indiferent de vârsta lor. ”Mai exact, această relaxare îi priveşte şi pe părinţii şi bunicii noştri”, a afirmat Orban.

El a cerut populaţiei să urmărească doar comunicările oficiale ale autorităţilor şi să nu ţină cont de ”opiniile personale care sunt exprimate de diverşi actori publici”.

„Din păcate toate aceste informaţii prezentate public într-un mod manipulatoriu au generat extrem de multă teamă şi suferinţă în rândul părinţilor şi bunicilor noştri”, a spus Orban.

El a spus că a fost sunat de vârstnici care l-au rugat să nu fie băgaţi în spaţii de carantină, Orban acuzând ”lipsa totală de responsabilitate” pe cei care fac propuneri în acest sens.

Ludovic Orban a precizat că măsurile de relaxare a restricţiilor vor fi luate ”atunci când vom fi convinşi că riscul de răspândire este minim”.

Citește și: Victor Ciutacu a EXPLODAT la adresa lui Traian Berbeceanu: Penalul ăsta lucrează în MAI ca ditamai șef de cabinet al comandantului celulei de criză .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.