Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ludovic Orban: Ministrul de Interne este pregătit să înainteze proiectele de HG pentru schimbarea prefectului Capitalei

Inquam Photos / George Calin
Ludovic Orban

Premierul Ludovic Orban a anunţat, joi, că ministrul de Interne urmează să înainteze proiectele de hotărâre de guvern pentru eliberarea din funcţie a prefectului Capitalei şi numirea unui nou prefect, anunță AGERPRES.

"Chiar am vorbit cu domnul ministru de Interne şi mi-a spus că este pregătit să înainteze cele două proiecte de hotărâre de guvern, respectiv proiectul de hotărâre de guvern pentru eliberarea din funcţie a actualului prefect şi de hotărâre de guvern pentru numirea noului prefect", a declarat Orban la Giurgiu.

Întrebat dacă în şedinţa de guvern de joi are în vedere să schimbe şi alţi prefecţi, în special din judeţele cu o creştere rapidă a cazurilor de COVID-19, premierul a răspuns: "Evaluăm activitatea prefecţilor în fiecare judeţ şi în funcţie de modul în care îşi îndeplinesc atribuţiile, luăm decizii".

Citește și: Un fost șef al Serviciului de Informații Externe ‘atacă’ alegerile parlamentare! Va candida pe listele partidului lui Victor Ponta

Ludovic Orban precizase, anterior, că prefectul Capitalei urmează să fie schimbat din funcţie în şedinţa de guvern de joi, admiţând că printre posibilii înlocuitori se numără şi Traian Berbeceanu.

"Traian Berbeceanu este printre posibilii candidaţi pentru funcţia de prefect care se află în evaluare. (...) Dacă sunt îndeplinite condiţiile legale şi omul are calităţile necesare pentru a ocupa o funcţie, îl sprijinim, normal. În ceea ce priveşte activitatea domnului Berbeceanu, este o activitate cunoscută. Avem nevoie de un om corect, un om integru, un om hotărât, un om care a demonstrat în activitatea sa că are capacitatea să atingă obiectivele pe care şi le stabileşte", a declarat Orban miercuri.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.