Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ludovic Orban mută războiul cu PSD la Constituțională: Este un populism inexplicabil!

Inquam Photos / Octav Ganea
Ludovic Orban

Premierul Ludovic Orban a spus că va ataca la Curtea Constituțională, dacă PSD nu va adopta în Parlament rectificarea bugetară.

”Ne confruntăm cu o contracție economică de 3,9% pe primul semestru. Sigur, că este o contracție economică mai mică decât media UE, care este de 8,3%. Totuși, vorbim despre o contracție deci bani mai puțini la buget. PSD, într-un populism inexplicabil, ne-a provocat noi și noi cheltuieli, pe care efectiv bugetul nu le poate suporta.

Cui foloșește dacă România va fi retrogradată de agențiile de rating? Cui folosește dacă România se va împrumuta mai scump? Vă dau o informație: o singură lună ne-am împrumutat mai scump decât guvernările PSD, luna februarie. Ei au mers pe ideea: după noi potopul! Cui folosește dacă, Doamne ferește, România nu va mai găsi finanțări? Cui folosește dacă investitorii o să privească cu mai multă reticiență România, din cauza acestei politici demagogice și găunoase.

Cu siguranță, normal! De altfel, vă aduc aminte că am și câștigat în cazul anumitor legi, după ce am arătat că nu sunt bani pentru a acoperi toate cheltuielile angajate prin legi adoptate pe bandă rulantă.”, a spus Ludovic Orban.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.