Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ludovic Orban: 'N-am condus niciodată sub influența băuturilor alcoolice'. Liderul PNL dezvăluie că a avut permisul suspendat 3 luni

Inquam Photos/ Octav Ganea
negocieri coalitie orban

Președintele PNL Ludovic Orban a declarat miercuri, în contextul scandalului din jurul premierului Cîțu, că n-a condus niciodată sub influența băuturilor alcoolice mărturisind totodată că a luat amenzi de circulație și că a avut permisul suspendat trei luni pentru viteză excesivă.

„N-am condus niciodată sub influența băuturilor alcoolice. Am pus supus frecvent la testul de alcoolemie și nu am consumat alcool la toate teste pe care le-am efectuat. Amendă de circulație am luat în campania pentru prezidențiale din 2004. M-am deplasat la Slobozia unde erau pregătite microbuze și autocare pentru votul multiplu și mergeam cu viteză un pic cam mare și m-a luat radarul și am avut trei luni suspendat permisul. Am avut incidente de-a lungul timpului. M-am răsturnat cu mașina la Iași, dar la fiecare din incidentele pe care le-am avut nu am consumat alcool și de multe ori au fost defecțiuni de natură tehnică”, a spus Ludovic Orban.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.