Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ludovic Orban, despre negocierile eșuate în formarea Guvernului: 'E o gogomănie să mă acuze cineva pe mine că am cedat ministere' - VIDEO

Facebook
Ludovic Orban

Președintele PNL, Ludovic Orban, susține că negocierile pentru formarea guvernului PNL-USR-PLUS-UDMR au fost intense. El se apără și spune că nu a cedat ministere pentru cei de la USR-PLUS sau UDMR pentru a primi un post în fruntea Camerei Deputaților.

„Să mă acuze cineva pe mine că am cedat ministere pentru Camera Deputaților? E o gogomănie. Eu am candidat pentru funcția de premier. Eu am cedat pentru a forma această coaliție.

USR a avut mandat să aibă 7-7 ministere și să cedeze 8-7 la negocieri. La negocieri m-am dus cu un țintar: trebuia obligatoriu educația, externe și educația. De la Cîțu am primit să obțin finanțele. Nu aveam timp la negocieri. Aveam nevoie de un Guvern până în Crăciun. Ar fi fost arunat în aer bugetul. De ce a fost lunea nemulțumită? Un an de zile PNL a fost singur la guvernare. Când am făcut o majoritate, normal că am pierdut din posturi”, a punctat Orban, la Europa FM.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.