Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ludovic Orban: Nu mai înțelegi cine este la putere și cine în opoziție

g4media.ro
Forța Dreptei Ludovic Orban

Liderul partidului Forța Dreptei, Ludovic Orban, spune că partidele de la guvernare nu reușesc să rezolve problemele urgente ale populației din cauza luptei pentru putere.

„Sunt revoltat de spectacolul grotesc pe care îl oferă actuala coaliție de guvernare. Se ceartă în fiecare zi pe te miri ce. Nu mai înțelege omul cine este la putere și cine în opoziție. Pe fondul acestui circ, economia o ia la vale în timp ce ei se uită ca vițelul la poarta nouă”, afirmă acesta.

„De atâta circ o să rămânem fără pâine!”, a adăugat Orban.

„În anul 2021, este foarte clară tendința de frânare a creșterii economice de la trimestru la trimestru. Constatăm chiar că în trimestrul 4, în comparație cu trimestrul 3, avem o scădere a produsului intern brut. De asemenea, creșterea economică pe 2021 nu a fost decât de 5, 6%, nu de 7,2%, așa cum se estimase. Previziunile pe 2022 au fost și ele revizuite în minus, dar, dacă guvernul nu se trezește și nu ia măsuri ferme de stimulare a creșterii economice, riscăm să intrăm în recesiune”, consideră liderul Forța Dreptei.

„Trebuie stimulate investițiile publice și, mai ales, investițiile private. Trebuie accelerate procedurile de absorbție a fondurilor europene din PNRR, din bugetul multi anual 2014- 2020 și din cel pe 2021- 2027, din Fondul pentru o tranziție justă și din Fondul de modernizare. Trebuie stimulată producția de bunuri și servicii, inițierea pe scară largă de noi afaceri, realizarea de mari investiții și susținerea planurilor de dezvoltare ale companiilor”, mai spune fostul lider liberal.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.