Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ludovic Orban pune întrebarea de 1000 de puncte, după inaugurarea podului de la Brăila

click.ro
Ludovic Orban

Fostul premier Ludovic Orban se întreabă de ce s-au grăbit autoritățile să inaugureze cu fast podul de la Brăila, în condițiile în care acesta nu este gata. Orban arată faptul că întârzierea este deja de peste un an, iar autoritățile mai putea aștepta până când erau gata toate lucrările.

”O minunăție de pod. Construit în România.

Ce nu înțeleg este de ce graba asta în a tăia panglica. Oricum s-a întârziat cu peste un an de zile finalizarea proiectului. De ce nu au putut să aștepte până este gata toată lucrarea?

Nici podul și nici infrastructura rutieră de legătură nu sunt finalizate în proporție de sută la sută. Circulația pe pod s-a deschis, dar nu este permisă pe timpul nopții. Drumurile de legătură nu vor fi terminate mai devreme de sfârșitul anului. În zilele anterioare tăierii panglicii a fost un heirup pe șantier comparabil cu îngrășatul porcului în ajun. Dar, în ciuda furnicarului de pe șantier, oficialitățile au inaugurat un pod neterminat, iar traficul a fost dechis cu o întârziere de aproape 3 ore față de ora anunțată.

Chiar și lucrurile bune care se fac sunt aruncate în derizoriu, chiar în ridicol, de foamea de imagine a liderilor acestei coaliții toxice. Care au avut discursuri bombastice, dar au omis să atingă subiectul cel mai important, din punctul meu de vedere, anume angajamentul de construire în ritm alert a drumurilor expres fără de care podul nu poate să fie pus în valoare la adevăratul potențial.

Oficialii guvernamentali ar fi trebuit să spună cu subiect și predicat în cât timp vor finaliza drumul expres Brăila- Tulcea- Constanța și drumul expres Brăila-Focșani. Aceste investiții sunt vitale pentru asigurarea legăturii rapide cu coridorul IX și cu coridorul IV și pentru îmbunătățirea conectivității portului Constanța cu nord-estul Europei.

Închei prin a îi felicita pe toți actorii semnificativi care au contribuit la realizarea acestui proiect remarcabil, indiferent de culoarea lor politică, cu mențiunea că mulți dintre ei nu au fost invitați să participe la eveniment din sectarism politicianist meschin.”, scrie Ludovic Orban.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.