Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ludovic Orban s-a întâlnit cu Dan Barna la Parlament. Ce au discutat cei doi președinți de partide

orban ludovic

Premierul Ludovic Orban, lider al PNL, a declarat că la întâlnirea cu Dan Barna, președinte al USR, de la Palatul Parlamentului, a discutat despre colaborarea PNL-USR la nivel parlamentar, în special pe legea bugetului de stat. Printre subiectele de discuții s-a numărat și legea privind alegerea primarilor în două tururi, respectiv varianta organizării alegerilor parlamentare anticipate.

„Am stabilit un mod de coordonare a acțiunilor la nivel parlamentar. Am discutat despre pregătirea legii bugetului de stat. De asemenea, câteva elemente din înțelegerea pe care am avut-o privind chestiuni legate de susținerea în Parlament a Legii alegerii primarilor în două tururi.

Citește și: Eugen Teodorovici bate cu pumnul în masă înainte de CEx: 'PSD nu trebuie să dispară, ci doar să se reformeze!'

De asemenea, am abordat problema anticipatelor și am discutat de îmbunatățirea colaborării la nivel local, între filialele noastre și de o non beligeranță între formațiunile noastre politice, în perspectiva alegerilor locale., a declarat Ludovic Orban.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.