Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ludovic Orban, schimbat - PNL a ales un nou șef pentru campania lui Iohannis! Anunțul lui Rareș Bogdan: 'Ne-am împărțit treburile'

Inquam Photos / Octav Ganea
Rares Bogdan

Europarlamentarul Rareș Bogdan a anunțat, marți, într-o intervenție telefonică în cadrul emisiunii ”Dosar de politician”, că PNL a ales un nou șef pentru campania președintelui Klaus Iohannis, în persoana lui Dan Motreanu.

„În această seară am hotărât un nou șef de campanie pentru președintele Iohannis. Acesta este Dan Motreanu. Eu rămân în continuare pe strategii și autor de mesaj. Robert Sighiartău cu Siegfried Mureșan se ocupă de organizare. La noi lucrurile sunt foarte clare”, a anunțat europarlamentarul PNL.

Rareș Bogdan a explicat și cum s-au organizat liberalii pentru continuarea campaniei lui Klaus Iohannis, în condițiile în care nume grele din partid au intrat în guvern.

Sorina Matei dinamitează ancheta despre Dan Barna: 'Ce NU v-a spus Rise Project și nici n-o să vă spună ever'

„Ludovic Orban, președintele PNL, premier al României, cu echipa sa se ocupă de guvernare, pentru că România trebuie să fie guvernată, trebuie să aibă alegeri libere, alegeri corecte și bine organizate. La partid, pentru continuarea campaniei prezidențiale și pentru ziua de vot nu se mai ocupă cei care au intrat în guvern, pentru că ei se ocupă astăzi de toată România.

Atunci, președintele Iohannis va fi însoțit de Dan Motreanu, de Rareș Bogdan, de Robert Sighiartău, de Sigfried Mureșan, de Alina Gorghiu. Ne-am împărțit treburile.

Colegii noștri care au intrat în guvern și Ludovic Orban administrează treburile unei țări lăsate în derivă de PSD”, a declarat Rareș Bogdan.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.