Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ludovic Orban și-a reparat GAFA: Hotărârea de Guvern care instituie noile reguli de limitare a pandemiei, publicată în Monitorul Oficial

Facebook
guvern

Hotărârea de Guvern care instituie noile reguli de limitare a pandemiei, aplicabile de la 1 august, a fost publicată în Monitorul Oficial, vineri seară. Asta, după ce ea fusese adoptată în ședința de luni, dar fără avizele necesare. Din acest motiv, nu a putut fi publicată în Monitorul Oficial și a fost reintrodusă în ședința de vineri, iar ulterior a fost publicată.

În Monitorul Oficial a fost publicată, vineri seară, ”Hotărâre pentru modificarea şi completarea anexelor nr. 2 şi 3 la Hotărârea Guvernului nr. 553/2020 privind prelungirea stării de alertă pe teritoriul României începând cu data de 17 iulie 2020, precum şi stabilirea măsurilor care se aplică pe durata acesteia pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19”.

Citește și: Cozmin Gușă: Iohannis este destabilizat! N-ar mai avea discernământul și capacitatea necesare pentru a-și exercita funcția de președinte

Masca devine obligatorie în spaţiile publice, chiar dacă este vorba de spaţii în aer liber, dacă Comitetele Judeţene pentru Situaţii de Urgenţă iau o decizie în acest sens. Multe dintre judeţe au anunţat deja o astfel de măsură aplicabilă de sâmbătă.

De asemenea, terasele şi cluburile din unele zone ale ţării ar putea funcţiona cu restricţii stabilite de Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă.

Citește și: Reduceri de 20%! Wizz Air oferă discount la toate zborurile către aceste țări

Secretarul de stat Raed Arafat a anunţat, vineri seară, că CNSU se va reuni online pentru a decide zonele în care terasele, cluburile şi alte localuri vor fi închise la ora 23.00.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.