Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ludovic Orban spune că Guvernul funcționează cu sincope

Inquam Photos/ Octav Ganea
Ludovic Orban guvern

Criza politică şi guvernamentală afectează parţial capacitatea deplină a Guvernului, dar fiecare trebuie să îşi facă datoria, a declarat duminică preşedintele PNL, Ludovic Orban, într-o conferinţă susţinută la Iaşi.

"Guvernul trebuie să îşi facă datoria. Sigur, faptul că avem o criză politică şi guvernamentală afectează parţial capacitatea deplină a Guvernului, dar fiecare trebuie să îşi facă datoria", a răspuns jurnaliştilor Ludovic Orban atunci când a fost întrebat dacă în acest moment România mai este guvernată.

Despre ce înseamnă "deplina capacitate", Orban a explicat: "Din moment ce ţi-ai pierdut majoritatea parlamentară şi ţi-au plecat şase miniştri titulari, care în mod evident sunt înlocuiţi de nişte miniştri interimari, dar care au o perioadă şi o capacitate de exerciţiu limitată, nu e ca şi cum ai avea un guvern în deplină capacitate".

Acesta a spus, totodată, că "şi în ministerele în care există miniştri interimari, aceştia trebuie să îşi facă datoria".

"Guvernul trebuie să funcţioneze într-un fel. Problemele curente, problemele de zi cu zi trebuie rezolvate. Trebuie date răspunsuri potrivite, imediat, la fiecare dintre situaţiile care reclamă intervenţia Guvernului. De la începerea anului şcolar, de la luarea de măsuri pentru a reduce creşterea numărului de infectări zilnice, luarea de măsuri pentru a face faţă practic creşterii numărului de îmbolnăviri, creşterea numărului de paturi în secţiile normale şi secţiile de terapie intensivă, şi aşa mai departe", a arătat Orban.

Ludovic Orban s-a aflat duminică la Iaşi pentru a-şi prezenta moţiunea de candidatură la preşedinţia partidului în cadrul şedinţei Colegiului Director Judeţean.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.