Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ludovic Orban spune că Marcel Ciolacu nu poate opri protestele fermierilor: Măsurile nu rezolvă tot!

Ludovic Orban

Fostul premier al României Ludovic Orban îl atacă pe actualul șef al Guvernului, Marcel Ciolacu. Orban spune că Ciolacu se eschivează de la a lua măsuri importante, pretextând greaua moștenire. Mai mult, fostul lider liberal crede că măsurile pe care guvernul le ia ca să oprească protestele nu vor avea efectul scontat.

Ludovic Orban crede că măsurile adoptate joi de Guvern în contextul protestelor sociale vor rezolva ”doar în mică parte problemele cu care se confruntă atât fermierii, în special cei din zona producției vegetale, cât și transportatorii, pentru că o parte dintre problemele create au fost create chiar de Guvern.

Să nu uităm de măsurile de creștere a fiscalității, de creștere a accizei la combustibil, care a dus la creșterea prețului la benzină și motorină, de creșterea fiscalității pentru microîntreprinderi, pentru persoane fizice autorizate (...). De asemenea, gestionarea catastrofală a pieței asigurărilor, în special pe răspunderea civilă auto, care a dus la niște creșteri absolut inacceptabile a polițelor de asigurare”, a spus Orban la RFI.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.