Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ludovic Orban spune motivul pentru care vrea șefia PNL

Inquam Photos / Octav Ganea
ludovic orban la curtea suprema Inquam Photos

Candidatul PNL pentru şefia partidului, Ludovic Orban, a declarat joi, la Timişoara, că prin candidatura sa doreşte să-i confere Partidului Naţional Liberal caracter şi o identitate politică de 'centru - dreapta liberal - conservatoare' clară şi pentru a garanta unitatea partidului.

''În momentul în care Biroul Politic Naţional al PNL a demarat procedurile de alegeri în partid, mi-am anunţat oficial candidatura pentru preşedinţia partidului. Candidez pentru a-i conferi partidului caracter şi o identitate politică de centru-dreapta liberal-conservatoare clară, pentru a oferi forţă şi credibilitate în mesajul public al partidului. De asemenea, candidez pentru a garanta unitatea PNL'', a afirmat Ludovic Orban într-o conferinţă de presă, scrie agerpres.ro.

Citește și: Victoria Beckham a început să-și vândă hainele în supermarketuri

El a remarcat faptul că PNL a trecut printr-o perioadă dificilă, cu un rezultat la parlamentare mult sub aşteptări, dar şi-a exprimat convingerea că, odată cu alegerile care urmează, partidul se va relansa.

''Odată cu alegerile noastre din partid sunt convins că este începutul relansării, pentru că România are nevoie de PNL. Se vede din ce în ce mai limpede că cei care au câştigat puterea au câştigat-o prin minciună, prin promisiuni rupte de realitate şi se vede din ce în ce mai limpede, încă din primele luni ale guvernării, că nu au capacitatea să dea României o direcţie bună şi nu au capacitatea să continue procesul de creştere economică şi de dezvoltare pe care l-au preluat de la guvernul precedent'', a explicat Ludovic Orban.

Citește și: DESPĂRȚIRE-ȘOC între vedete: Janet Jackson s-a despărțit de soțul său, miliardarul qatarez Wissam al-Mana

La rândul său, deputatul liberal de Timiş, Ben-Oni Ardelean, a adăugat că s-ar putea ca, după alegerile interne, PNL să aibă ocazia de a se pregăti să preia guvernarea, în condiţiile în care, consideră el, PSD nu are cum să dea salariile promise.

''S-ar putea ca după alegerile noastre din iunie să ne trezim şi cu guvernarea, nu că noi reuşim să-l dăm jos, pentru că cu majoritatea de 65% pe care o au în Parlament ar fi imposibil să-i dai jos, dar economia sigur s-ar putea să-i dea jos de la guvernare. Pentru că e la mintea cocoşului că nu au cum să dea aceste salarii. Nu trebuie să ştii multă economie ca să-ţi dai seama că o astfel de previziune financiară este insuportabilă de către bugetul României'', a afirmat deputatul Ben-Oni Ardelean.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.