Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ludovic Orban vrea cu orice preț să fie președintele PNL: 'Îmi coordonez deplasările în aşa fel încât să îmbin susţinerea candidaţilor cu campania din partid'

Facebook
Ludovic Orban

Ludovic Orbna a afirmat că se fac patru ani de când a fost ales preşedinte al PNL, timp în care a fost prezent de cel puţin 15 ori în fiecare filială liberală din România, arată News.ro.

„Astăzi se împlinesc patru ani de când am fost ales preşedintele PNL. În aceşti patru ani, am fost în fiecare filială de cel puţin 15 ori. Şi nu numai în capitale reşedinţe de judeţ. Şi astăzi am mers prin judeţul Ialomiţa, am mers puţin pe jos, îmi place să fac campanie, îmi place să vorbesc cu oamenii, să ascult oamenii şi să transmit mesajele PNL”, a declarat Ludovic Orban, joi la sediul PNL Ialomiţa.

El a mai spus că, de când a început campania pentru alegerile interne din PNL, a fost în peste 20 de judeţe şi că încearcă să îmbine campania pentru alegerile din partid cu cea pentru alegerile locale din 27 iunie.

„De la începutul campaniei, am fost în peste 20 de judeţe. Acum, de două săptămâni, îmi coordonez deplasările în funcţie de alegerile locale, pentru că avem alegeri locale pe 27 iunie în 34 de localităţi. Îmi coordonez deplasările în aşa fel încât să îmbin susţinerea candidaţilor PNL în localităţile unde avem alegeri pentru primar cu campania pentru Congres”, a mai explicat Orban.

Liderul liberalilor a fost joi în judeţul Ialomiţa şi a luat parte la acţiuni în localităţile Ion Roată şi Gura Ialomiţei, unde se desfăşoară alegeri locale parţiale pe data de 27 iunie.

Vezi și: SURSE PNL - Cum schimbi caii în timpul mersului .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.