Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lufthansa nu va mai opera zboruri pe ruta Frankfurt-Cluj-Napoca şi Frankfurt-Timişoara, de la 1 martie

lufthansa

Lufthansa nu va mai opera zboruri pe ruta Frankfurt-Cluj-Napoca şi Frankfurt-Timişoara, de la 1 martie

Grupul german Lufthansa a decis să îşi modifice programul de zboruri pentru primăvară, din cauza unor probleme la motoarele care echipează o parte din flota sa de avioane Airbus care zboară pe distanţe medii, a informat vineri cea mai mare companie aeriană din Europa într-un răspuns trimis agenţiei de presă DPA, potrivit Agerpres.

Ca urmare a acestor modificări, Lufthansa nu va mai opera zboruri pe ruta Frankfurt-Cluj-Napoca şi Frankfurt-Timişoara, începând de la 1 martie.

De asemenea, zborurile interne pe ruta Frankfurt-Friedrichshafen şi Munich-Leipzig precum şi cursele spre Austria pe rutele Frankfurt-Innsbruck şi Frankfurt-Linz vor fi oprite începând de la 31 martie.

Potrivit unui anunţ anterior făcut de CEO-ul Carsten Spohr, un număr de 64 de avioane din cadrul Lufthansa Group sunt vizate de probleme la motoarele produse de Pratt & Whitney şi au prioritate pentru a fi verificate de divizia Lufthansa Technik.

Producătorul american Pratt & Whitney a rechemat la service aproximativ 1.000 de motoare de avion vândute în întreaga lume, după ce a descoperit contaminarea metalului folosit pentru fabricarea anumitor piese ale motorului, fapt ce ar putea cauza fisuri.

Grupul german Lufthansa este cel mai mare transportator aerian din Europa şi, pe lângă Lufthansa, deţine şi companiile Austrian, Swiss, Eurowings şi Brussels Airlines.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.