Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lui Pep Guardiola nu îi trece ușor supărarea: a rămas supărat pe un jucător şi la trei luni după ce a luat un roşu, dar şi pe club

bbc.com
Pep Guardiola

Kyle Walker a fost eliminat, la 7 decembrie 2021, după un cartonaş roşu primit în meciul cu Leipzig, în ultima etapă a Grupei A a Ligii Campionilor şi, la trei luni după incident, antrenorul echipei Manchester City, Pep Guardiola, este încă supărat pe jucător, relatează News.ro.

"La Leipzig, eram calificaţi deja, era minutul 80 şi să faci genul acesta de acţiune? Merită toate cele trei meciuri de suspendare primite. Nu este nevoie să discutăm cu el, ştie asta. Kyle este atât de important pentru noi, aţi văzut jocul pe care l-a făcut împotriva lui Manchester United (n.r. City a câştigat cu 4-1 derbiul de duminică)", a spus el, potrivit RMC Sport.

Antrenorul liderului din Premier League a adăugat că "nu a fost de acord" cu apelul făcut de clubul său la suspendarea de trei jocuri primită de Walker pentru faultul dur comis asupra lui Andre Silva: "(n.r. - Conducerea clubului) a trebuit să facă apel, pentru că în alte cazuri similare au fost doar două jocuri, însă el a meritat (n.r - suspendarea)".

La 18 februarie, UEFA a respins apelul încercat de City, calificând atacul lui Kyle Walker drept "agresiune". Fundaşul dreapta nu va mai juca în Liga Campionilor decât din returul sferturilor de finală.

La 15 februarie, Manchester City a câştigat, în deplasare, cu 5-0, meciul cu Sporting Lisabona, în manşa I a optimilor de finală ale Ligii Campionilor. Returul va avea loc miercuri.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.