Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Luis Enrique cere transferuri de 230 de milioane de euro pentru a accepta să semneze cu Arsenal

www.agerpres.ro
Luis Enrique

Antrenorul Luis Enrique cere conducerii clubului Arsenal Londra transferuri de 230 de milioane de euro, pentru a accepta să preia conducerea tehnică a "tunarilor", informează The Sun. Aceasta este o situaţie neobişnuită pentru Arsenal, club obişnuit să cumpere tinere talente şi nu să cheltuiască sume mari pe jucători consacraţi, a precizat sursa citată.

Enrique caură un portar, fundaşi şi mijlocaşi. Printre jucătorii vizaţi se numără ca principală ţintă mijlocaşul belgian al echipei AS Roma, Radja Nainggolan.

Pe placul său sunt Pierre-Emerick Aubameyang şi Alexandre Lacazzette, aflaţi în lot, astfel că antrenorul spaniol nu caută atacanţi.

Enrique cere pentru el acelaşi salariu pe care îl are acum Arsene Wenger, nouă milioane de lire sterline (10,3 milioane de euro).

Antrenorul Arsene Wenger va părăsi clubul Arsenal la finalul acestui sezon, după 22 de ani de activitate pe banca tehnică a londonezilor. Favorit să-l înlocuiască este, potrivit, presei engleze, Luis Enrique, care nu a mai antrenat nicio echipă după ce s-a despărţit de FC Barcelona, vara trecută, anunță News.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.