Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Luis Enrique, selecționerul Spaniei: 'Eu văd un singur echipament, iar acela este al naționalei'

www.agerpres.ro
Luis Enrique

Fostul antrenor al Barcelonei a uimit prin primul 11 pe care l-a aliniat pentru meciul cu vicecampioana mondială, Croația, în competiția Liga Națiunilor. Nu mai puțin de șase jucători ai echipei Real Madrid au fost titulari în al doilea meci al lui Luis Enrique pe banca tehnică a Spaniei, scrie Mediafax.

Dani Carvajal, Nacho, Sergio Ramos, Dani Ceballos, Marco Asensio şi Isco au fost cei şase "galactici" care au contribuit din plin la succesul istoric al "Furiei Roja". Spania s-a impus cu 6-0, iar reacția antrenorului Luis Enrique a devenit virală.

"Nu știam și nu mă interesează (n.red. - că au fost şase titulari de la Real Madrid), sunt de la naționala Spaniei, nu sunt de la o echipă sau alta. Faptul că baza formației a fost formată din jucătorii Realului mi se pare că e bine. Eu, însă, văd un singur echipament, iar acela este al naționalei", au fost cuvintele selecționerului ibericilor la finalul partidei contra Croației.

Barcelona a avut un singur reprezentat pe teren, Sergio Busquets, care însă a fost înlocuit cu jucătorul celor de la Atletico Madrid, Rodri Hernandez, în minutul 59 al partidei.

Citește și: Stephen Curry: Serena Williams a gestionat cu graţie şi clasă situaţia la finala US Open

În primul meci oficial al lui Luis Enrique pe banca Spaniei, câştigat cu 2-1 în Anglia sâmbătă, 8 septembrie, Enrique a titularizat patru fotbalişti de la Real Madrid (Ramos, Nacho, Carvajal şi Isco), iar pe Asensio l-a introdus în minutul 68.

În ultimele patru partide din preliminariile Cupei Mondiale din acest an, fostul selecţioner, Julen Lopetegui, nu a trimis în primul 11 al Spaniei mai mult de patru fotbalişti de la Real Madrid.

Luis Enrique a jucat cinci ani pentru Real Madrid, între 1991 şi 1996, înainte de a ajunge la Barcelona, unde a petrecut opt ani ca jucător (1996-2004) şi şase ca antrenor (trei la echipa secundă, 2008-2011) şi trei la prima echipă (2014-2017).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.