Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Luis Enrique spune că nu are de gând să preia banca tehnică a lui FC Barcelona: 'Eu sunt antrenorul Spaniei, am un contract de dus la final'

www.agerpres.ro
Luis Enrique

Selecţionerul naţionalei de fotbal a Spaniei, Luis Enrique, a declarat joi că nu are de gând să renunţe la conducerea primei reprezentative pentru a prelua banca tehnică a echipei FC Barcelona, potrivit agerpres.ro.

''Nu cred că preşedintele lui FC Barcelona, Joan Laporta, are numărul meu de telefon. Eu sunt antrenorul Spaniei, am un contract de dus la final, îl voi duce, eu mă ţin de cuvânt'', a subliniat Enrique, întrebat dacă ar fi de acord să antreneze din nou gruparea blaugrana, care trece printr-o perioadă dificilă sub ''bagheta'' lui Ronald Koeman.

Luis Enrique a pregătit-o pe FC Barcelona în perioada 2014-2017.

Clubul de fotbal FC Barcelona l-a confirmat pe antrenorul Ronald Koeman în ciuda rezultatelor slabe, ultimul fiind eşecul de miercuri din Liga Campionilor, 0-3 cu Benfica la Lisabona, transmite joi presa spaniolă.

Şefii Barcelonei au decis să-l păstreze pe Koeman, care va fi pe bancă la derby-ul de sâmbătă cu Atletico Madrid, campioana en titre din La Liga, informează El Mundo Deportivo şi Sport.

"Clubul nu vrea să ia decizii la cald şi vrea să respecte figura antrenorului. Koeman este o figură a clubului, care vrea să-i acorde în continuare încredere. În plus, trebuie văzut dacă, odată cu revenirea unor jucători ca Ansu Fati şi Pedri, se va vedea un randament mai bun al echipei într-un meci ca acela cu Atletico Madrid", explică El Mundo Deportivo.

Totuşi, Barca continuă să se gândească la tehnicieni ce i-ar putea locul lui Koeman, scrie presa, ce menţionează nume ca Xavi, Andrea Pirlo, Roberto Martinez sau Marcelo Gallardo.

Barcelona a pierdut cu 3-0 cele două meciuri din actualul sezon de Liga Campionilor, cu Bayern Munchen, acasă, şi cu Benfica, în capitala Portugaliei. În campionat, echipa este pe locul 6, la 5 puncte de liderul Real Madrid, având însă un meci mai puţin disputat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.