Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Luis Filipe Vieira: 'Cui nu i-ar plăcea să-l aibă pe Mourinho? Dacă el spune mâine că da, vine imediat'

www.skysports.com
Jose Mourinho

"Banii nu sunt o problemă" pentru a-l aduce pe Jose Mourinho, a asigurat luni Luis Filipe Vieira, preşedintele clubului portughez de fotbal Benfica Lisabona, care a renunţat la antrenorul Rui Vitoria, scrie EFE, potrivit agerpres.ro.

Citește și: S-a aflat! Câți bani a încasat statul din taxa clawback în doar câteva luni

"Cui nu i-ar plăcea să-l aibă pe Mourinho? Dacă el spune mâine că da, vine imediat", a declarat Vieira pentru televiziunea portugheză SIC.

Întrebat dacă este posibil să aducă un antrenor atât de scump ca Mourinho, Vieira a răspuns: "banii nu sunt o problemă pentru Benfica". El a recunoscut însă că nu a vorbit până acum cu "The Special One".

Vieira a indicat că numele noului antrenor nu va fi cunoscut până săptămâna viitoare. El a adăugat că de pregătirea Benficăi se va ocupa, ca interimar, cel care a fost până acum antrenorul secund al echipei, Bruno Laje.

Benfica l-a demis vineri pe antrenorul portughez Rui Vitoria, care a pregătit echipa trei sezoane şi jumătate, câştigând de două ori campionatul şi Supercupa Portugaliei şi o dată Cupa Portugaliei şi Cupa Ligii. Tehnicianul a plătit pentru rezultatele slabe din actuala stagiune, care au făcut ca echipa să fie doar pe poziţia a patra a clasamentului.

Mourinho a fost concediat pe 18 decembrie de Manchester United, la cârma căreia s-a aflat doi ani şi jumătate. Portughezului i-au fost reproşate stilul de joc al echipei şi rezultatele sub aşteptări.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.