Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Luis Suarez s-a îndoit că poate face față la Barcelona: 'Mă gândeam, 'eu unde voi juca?' Unde îmi voi face treaba să alerg'

www.click.ro
FC Barcelona siglă

Luis Suarez a semnat cu Barcelona în 2014, iar acum au ieşit la iveală detalii care puteau periclita transferul. Atacantul şi-a pus multe întrebări înainte să semneze. Valoarea lui Messi şi Neyamar l-au eclipsat, punându-l serios pe gânduri. Nu era convins că se poate ridica la un asemenea nivel.

La 31 de ani, Suarez îşi trăieşte la Barcelona cel mai bun moment al carierei. Este unul dintre cei mai valoroşi atacanţi din lume şi a demostrat că este capabil să aibă continuitate în evoluţii. Are lângă el, poate, cel mai bun fotbalist al lumii, pe Messi, alături de care reuşeşte să facă din Barcelona o favorită în orice competiţie. Totuşi, lucrurile nu au stat aşa de la început. "Când am ajuns la Barcelona, îl aveam pe Neymar într-o parte şi pe Lionel Messi în cealaltă parte. Mă gândeam, "eu unde voi juca?" Unde îmi voi face treaba să alerg, să mă lupt cu adversarii şi cum voi căuta spaţiile astfel încât cei mai buni jucători din lume să aibă locul lor?", a spus Suarez pentru Otro.

În privinţa minusurilor unui atacant, uruguaianul apreciază că, printre altele, egoismul are un rol negativ în rezultatele echipei. Caracteristică pe care majoritatea atacanţilor o au. ”Sincer, e greu să găseşti un atacant care nu este egoist. Realitatea este că trebuie să fim jucători de echipă. Trebuie să fim mai întâi prieteni pe teren, înainte să ne gândim la interesul nostru", a încheiat Suarez.

14 trofee a cucerit Luis Suarez cu Barcelona.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.