Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Luka Modric, mijlocaşul echipei Real Madrid, după ce a suferit în copilărie din cauza războiului, face un apel la încetarea ostilităţilor din Ucraina

Luka Modrici

Croatul Luka Modric (36 ani), mijlocaşul echipei Real Madrid, care a suferit în copilărie din cauza războiului din fosta Iugoslavie, a făcut un apel pentru încetarea ostilităţilor dintre Ucraina şi Rusia şi convenirea unui acord politic, astfel încât "să nu mai moară oameni nevinovaţi", scrie EFE, citat de Agerpres.

"Este o problemă foarte complicată pentru toată lumea, sper că războiul se va termina cât mai curând posibil pentru că nu este în beneficiul niciunei părţi. Sper că cei din conducerea celor două ţări combatante vor ajunge la un acord pentru că războiul este inutil", a spus Modric într-o conferinţă de presă.

''Eu am trăit aşa ceva şi nu-mi place să văd astfel de imagini. Este o mare tristeţe pentru lumea întreagă ceea ce se întâmplă lângă noi, este un lucru groaznic şi sper să se termine cât mai curând, sper ca politicienii să ajungă la o înţelegere pentru că nu este bine pentru nimeni. Oameni nevinovaţi mor şi asta este foarte rău", a spus Modric.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.