Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Luka Modric va rata finala Cupei Spaniei

Luka Modrici

Internaţionalul croat Luka Modric, mijlocaşul echipei Real Madrid, este indisponibil pentru o perioadă de două săptămâni din cauza unei leziuni la piciorul stâng şi va rata, astfel, finala Cupei Spaniei la fotbal, programată pe 6 mai, informează agenţia EFE.

Modric, în vârstă de 37 de ani, s-a accidentat marţi, în cursul meciului pierdut de Real Madrid pe terenul formaţiei Girona (2-4), în Primera Division, conform Agerpres.

Din cauza acestei accidentări, croatul ar putea rata inclusiv prima manşă a confruntări cu Manchester City din semifinalele Ligii Campionilor, care va avea loc la trei zile după finala Cupei Spaniei, împotriva formaţiei Osasuna Pamplona.

Antrenorul madrilenilor, Carlo Ancelotti, îi are în schimb la dispoziţie pe portarul belgian Thibaut Courtois şi pe mijlocaşul Marco Asensio, care au revenit vineri la antrenamente după problemele medicale din ultimele zile.

La rândul lor, austriacul David Alaba şi francezul Ferland Mendy şi-au continuat munca specifică de recuperare în urma unor leziuni musculare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.