Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lukasz Gikiewicz, nemulțumit de jocul făcut de FCSB: 'Trebuie să fim 11 lei'

descopera.ro
fotbal minge

Astra – FCSB 2-1 este al treilea meci pierdut consecutiv în Liga 1 și Europa League. Deși a utilizat toate cele patru achiziții recente, roș-albaștrii s-au văzut din nou învinși. Gafele individuale din apărare au fost decisive. Mihai Bălașa a fost schimbat după 40 de minute în urma gafei de la primul gol al giurgiuvenilor, potrivit digisport.ro.

Citește și: Amendă pentru femeia care protesta în fața casei lui Gheorghe Dincă- Care este cauza

Lukasz Gikiewicz a fost folosit în primele 45 de minute. "Nu e uşor, nu sunt încă fizic la 100%. Am venit la un club mare, dar meciul acesta nu a fost bun pentru noi. Nu e bine că nu am câştigat. Trebuie să luptăm, trebuie să fim 11 lei pe teren, trebuie să arătăm dăruire", a spus vârful FCSB la final.

Lukasz Gikiewicz era nemulțumit de evoluția sa din meciul cu Astra. "Eu sunt atacant, trebuie să înscriu goluri. Dacă nu marchez, dar echipa câştigă, eu sunt mulţumit", a spus fotbalistul polonez.

Citește și: Polițistul care l-a convins pe Dincă să vorbească a lucrat la Criminalistică! De unde se cunoaște cu monstrul din Caracal

După numai câteva antrenamente, Lukasz Gikiewicz (31 de ani) s-a ales cu o poreclă din partea colegilor. Astfel, Lukasz Gikiewicz este strigat "Thereau" pentru simplul fapt că seamănă destul de mult cu fostul atacant al Stelei (n.r. - actuala FCSB).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.