Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lumea artistică, în STARE DE ȘOC: O mare vedetă a murit la doar o zi după fiica sa

www.people.com

Marea actriţă Debbie Reynolds, în vârstă de 84 de ani, a murit de inimă grea, la doar o zi după ce şi-a pierdut fiica, actriţa Carrie Fisher, cele două decese pecetluind un an negru pentru lumea artistică, care i-a mai pierdut pe David Bowie, Prince, Leonard Cohen şi George Michael, printre alţii.

Debbie Reynolds venise la reşedinţa fiului său, Todd Fisher, pentru a discuta despre înmormântarea lui Carrie, când s-a prăbuşit, potrivit TMZ. Conform surselor, actriţa, care era bulversată de decesul fiicei sale în vârstă de 60 de ani, a suferit un atac cerebral şi nu a mai putut fi salvată.

Actriţa a scris miercuri un scurt mesaj pe Facebook, semnat "mama lui Carrie": "Mulţumesc tuturor celor care au ştiut să aprecieze darurile şi talentele fiicei mele geniale şi adorate. Vă sunt recunoscătoare pentru gândurile şi rugăciunile voastre care o vor ghida de acum spre următoarea sa etapă".

"Este alături de Carrie", a menţionat Todd Fisher, care în interval de 24 de ore şi-a pierdut sora şi mama, în timp ce Joely Fisher, sora vitregă a lui Carrie a scris: "Unii dintre oamenii magici au părăsit tribul... deocamdată mă simt de neconsolat".

Citește și: Adrian Năstase, anunț despre propunerea Grindeanu: 'RĂZBOIUL CIBERNETIC intern va continua'

Actorul şi regizorul Carl Reiner s-a declarat la rândul său "şocat" la aflarea veştii despre moartea lui Debbie Reynolds la doar o zi după decesul lui Carrie. "Le-am iubit şi am lucrat alături de amândouă aceste actriţe emblematice".

"Debbie Reynolds, o legendă şi mama mea din film ("Mother" - 1996). Nu pot să cred că s-a întâmplat aşa ceva la doar o zi după Carrie", a reacţionat şi actorul Albert Brooks.

Cântăreaţa Paula Abdul a precizat într-un mesaj că rolul lui Debbie Reynolds din celebra peliculă "Singin' in the Rain" i-a schimbat viaţa pentru totdeauna.

"Anul acesta lumea s-a întors cu susul în jos şi apa mărilor stinge cele mai strălucitoare stele", a comentat şi actriţa de comedie Sarah Silverman.

"Tocmai a murit şi Debbie Reynolds. Îmi este prea greu să înţeleg. Frumoasă, talentată, devotată meseriei, o urmează pe Carrie la doar o zi distanţă", a scris şi actriţa Bette Midler.

"Sunt şocat şi întristat la aflarea veştii despre Debbie Reynolds, la doar o zi după ce s-a stins fiica ei, Carrie. Toată dragostea şi multă putere pentru familia lor", a fost mesajul lui Dwayne "The Rock" Johnson.

"Nu se poate... tocmai am aflat ştirile despre Debbie Reynolds. Este sfâşietor... nu există cuvinte care să redea tristeţea rămasă", a scris şi actorul de comedie Chris Hardwick. "Nu-mi pot imagina prin ce trece în această săptămâna familia lui Carrie Fisher şi Debbie Reynolds. Lor le trimit toată dragostea mea", a fost mesajul actriţei şi prezentatoarei de televiziune Ellen DeGeneres, conform Agerpres.

"Nimic nu este mai greu decât să trebuiască să-ţi îngropi copilul. Debbie a murit de inimă grea, dar acum este alături de fiica ei", a scris actorul George Takei. "Dragă Debbie Reynolds, eu am înţeles foarte bine. Să o îmbrăţişezi strâns, pentru noi toţi", a fost şi mesajul actriţei Alyssa Milano. "Azi este în mod oficial o zi a tristeţii. Ca mamă, inima mea este alături de Debbie Reynolds şi de Carrie Fisher. RIP DB şi CF", a fost şi mesajul actriţei Zoe Saldana.

"Debbie Reynolds a fost una dintre ultimele feţe regale de la Hollywood", a comentat actorul William Shatner.

Născută la 1 aprilie 1932, la El Paso, în Texas, Debbie Reynolds a fost măritată cu Eddie Fisher, cântăreţ şi vedetă de televiziune. Carrie Fisher s-a născut din căsătoria lor. Dar mariajul părinţilor săi a eşuat după patru ani, când Eddie Fisher a părăsit-o pe Debbie Reynolds pentru Elizabeth Taylor, aminteşte AFP. În 1964, Debbie Reynolds a primit o nominalizare la Oscar ca protagonistă a filmului 'The Unsinkable Molly Brown'.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.