Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lungmetrajul 'Cap şi Pajură', cu Florin Salam în distribuție, va fi proiectat în avanpremieră naţională la Este Film Festival de la Sibiu - VIDEO

4prooffilm.ro
film cap si pajura

Lungmetrajul „Cap şi Pajură”, de Nicolae Constantin Tănase, cu Alex Călin, Iulia Ciochină şi Florin Salam în distribuţie, va fi proiectat în avanpremieră românească la Este Film Festival de la Sibiu, pe 21 aprilie, scrie news.ro.

Filmul, bazat pe întâmplări reale, va încheia cea de-a patra ediţie a festivalului, iar proiecţia este programată la Centrul Cultural „Ion Besoiu”.

Pelicula a avut premiera mondială pe 27 martie, la Prague International Film Festival - Febio Fest, şi va fi lansată în cinematografele româneşti pe 10 mai, distribuită de Domestic Film.

„Cap şi Pajură” spune povestea lui Laurenţiu care, în urma unui accident într-un bar, se loveşte grav la cap, dar refuză tratamentul pentru că aşteaptă întoarcerea fratelui său din Germania, căruia trebuie să îi mărturisească ceva foarte important. Filmul reprezintă o perspectivă intimă asupra ultimei zile din viaţa lui Laurenţiu, încercând să recompună piesele de puzzle privind temerile şi deciziile care au dus la acest final.

Drama „Cap şi Pajură”, o producţie România-Cehia, este scrisă de Nicolae Constantin Tănase şi Raluca Mănescu. Imaginea este semnată de Daniel Kosuth, muzica, de Tomáš Procházka, montajul a fost realizat de Ion Tănase şi de sunet s-a ocupat Alexandru Dumitru.

Citește și: Debutul ultimului sezon al serialului 'Game of Thrones' a fost urmărit de 17,4 milioane de utilizatori ai platformelor HBO

Scenografia şi costumele au fost create de Adeline Andreea Bădescu, iar machiajul, coafura şi efectele speciale, de Claudia Muşat.

Lungmetrajul, al doilea al lui Nicolae Constantin Tănase, este o producţie 4 Proof Film, în coproducţie cu Xova Film, cu sprijinul Centrului Naţional al Cinematografiei, Czech Film Fund şi Zenith Media. Anamaria Antoci este producător, iar coproducător este Marek Novák. Proiectul a fost selectat în cadrul Works in Progress – Karlovy Vary International Film Festival 2016.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.