Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lupescu vrea să-i dea 'decisiva' lui Burleanu: 'Kaiser-ul' vrea să-i 'fure' șefului FRF doi foști colegi din Generația de Aur

www.romaniatv.net
Ionuț Lupescu

Ionuț Lupescu (49 de ani) și-a lansat luni candidatura pentru președinția Federației Române de Fotbal, într-un cadru fastuos, la care au fost prezente și nume grele din fotbalul românesc, după care a trecut direct la ”lupta la baionetă”. Fostul oficial UEFA vrea să aibă lângă el cea mai bună echipă, drept pentru care nu s-a sfiit să oferteze doi oameni din echipa lui Răzvan Burleanu, actualul șef de la Casa Fotbalului.

Cei doi oameni pe care Lupescu îi vrea în echipa sa sunt Miodrag Belodedici și Tibor Selymeș, practic foștii săi colegi de la echipa națională, anunță Digisport.ro.

”Avem nevoie de toți cei care au o anumită experiență în fotbalul românesc și vor să dea ceva înapoi fotbalului din România. Sunt sigur că și ei sunt alături de mine”, a sunat mesajul subliminal al lui Lupescu, în momentul în care a fost întrebat concret despre cei doi.

Lupescu a mai colaborat cu Belodedici și în primul mandat al ”Kaiserului” în structurile FRF. Atunci, actualul candidat la președinția FRF a ocupat funcția de director general iar președinte era Mircea Sandu. Belodedici, Directorul Tehnic al loturilor naţionale de juniori, a rămas la Federație și după ce a venit la cârmă Răzvan Burleanu. În schimb, Selymes a devenit un om din tabara lui Burleanu din toamna anului trecut.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.