Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lupta împotriva procurorului 'zdreanţă' se mută online. Se anunţă noi înregistrări

Mircea Negulescu

Procurorul Mircea Negulescu, de la DNA Ploieşti, a demisionat din magistratură după apariţia unor înregistrări audio în care divulgă nume de martori protejaţi, vorbeşte despre abuzurile pe care le-a comis şi jigneşte alţi procurori prin apelative precum "zdreanţă". Ieşirea acestuia din procuratură nu opreşte însă seria dezvăluirilor, iar "mâna" misterioasă care îl execută sistematic pe Negulescu continuă cu o acţiune online.

Vezi şi: SURSE - Se TULBURĂ apele în coaliția de guvernare: mutări de tabere și regrupări

Pe reţeaua de socializare Facebook a fost creată "pagina oficială a abuzurilor procurorului 'zdreanţă' Negulescu". Administratorii paginii fac apel la cei care se consideră victime ale procurorului Negulescu să trimită mesaje cu poveştile lor şi informaţii despre "caractiţa" din jurul fostului magistrat de la DNA Ploieşti. Mai mult, sunt anunţate noi înregistări cu Negulescu, care ar urma să fie făcute publice în următoarele zile. Ultima înregistrare cu procurorul Negulescu apărută în spaţiul public a fost realizată între momentul demisiei din DNA şi demisia din magistratură, iar acesta vorbea despre un protocol cu SRI Prahova. Detalii AICI!

Pe pagina de Facebook dedicată abuzurilor lui Negulescu sunt distribuite link-uri cu articole din presă despre acesta, dar apare şi o diagramă cu presupusa reţea a fostului procuror şi cu "victimele" anchetelor sale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.