Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lupta pentru Primăria Capitalei - Vlad Voiculescu, atac la adresa Gabrielei Firea: 'Pare că suntem toți luați de proști'

vlad voiculescu

Proiectul de buget al Capitalei, pentru anul 2020, aflat în dezbatere publică pe site-ul Primăriei Generale a Municipiului Bucureşti, iscă dezbateri aprinse între reprezentanţii administraţiei publice locale şi cei care se pregătesc pentru alegerile locale din luna iunie. Vlad Voiculescu, propunerea PLUS pentru funcţia de primar general al Capitalei, a spus că bugetul acesta este întruchiparea absurdului, dar și o glumă proastă.

"O să vorbim despre absurdul și minciuna în cifre. E vorba de bugetul PMB elaborat de Gabriela Firea pentru anul 2020. Dacă un manager ar fi prezentat un astfel de buget acționarilor unei companii, probabil că ar fi fost ultima prezentare a acestuia în acea companie. Bugetul acesta este întruchiparea absurdului,dar și o glumă proastă. Pare că suntem toți luați de proști. Orice buget este un plan și asta înseamnă că ne planificăm veniturile pentru anul care vine", a precizat candidatul PLUS la Primăria Capitalei Vlad Voiculescu, luni, în cadrul unei conferințe de presă.

Acesta a precizat că veniturile de 7,2 miliarde preconizate de Primăria București pentru anul 2020 nu țin cont de realitatea din anii trecuți.

"Pe 24 ianuarie a fost publicat un document PDF de 113 pagini cu 2240 de linii bugetare. În 2017 vedem că a fost ratată ținta bugetară cu puțin. În 2018 vedem că a fost ratată cu 27%. În 2019 vedem că ținta a fost ratată cu 40%. În 2020 vedem nu numai că nu se ține cont de realitate, dar plusăm minciunile din ultimii trei ani. Dacă în ultimii trei ani Gabriela Firea a mințit din ce în ce mai mult, anul acesta se întrece pe sine. Anul acesta planifică venituri de 7,2 miliarde de lei, în condițiile în care în niciun an nu am avut peste 4,2 miliarde", a mai spus Voiculescu.

Vlad Voiculescu a mai adăugat că "la fel ca un jucător de păcănele care nu se poate stăpâni și nu poate să acopere ceea ce promite, este posibil ca Gabriela Firea să înceapă să vândă de prin casă".

La rândul său, Nicușor Dan a afirmat că bugetul propus de Gabriela Firea pentru anul 2020 „este la fel de delirant ca precedentele”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.