Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Luptătorul Tolea Ciumac, REȚINUT pentru VIOL

stirileprotv.ro
tolea ciumac

Tolea Ciumac a fost reţinut pentru 24 de ore de poliţiştii ilfoveni după ce, vineri, ar fi sechestrat, tâlhărit şi violat o tânără în Pădurea Băneasa de lângă Capitală, acesta urmând să fie prezentat instanţei cu propunerea de arestare preventivă, a anunţat Poliţia Ilfov.

"În cursul zilei de ieri (n.r. vineri), poliţiştii ilfoveniau reţinut un bărbat în vârstă de 42 de ani. bănuit de comiterea infracţiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal, viol şi tâlhărie. La data de 15 iulie a.c., ora 16.05, o persoană de sex feminin a sesizat, prin 112, faptul că a fost violată şi tâlhărită de un bărbat de 42 de ani, într-o pădure din apropierea oraşului Otopeni", se arată într-un comunicat remis sâmbătă MEDIAFAX de Poliţia Ilfov.

Guvernul umflă buzunarele preoților. Ultima măsură pentru dezvoltarea agriculturii

Lovitură de stat în Turcia. Reacția lui Ion Iliescu

Reacția lui Iohannis după încercarea de LOVITURĂ DE STAT din Turcia

Oficiali din cadrul Poliţiei Ilfov au declarat pentru MEDIAFAX că Tolea Ciumac ar fi luat cu maşina o tânără care făcea autostopul pe DN1, ar fi blocat uşile autoturismului, şi ar fi dus-o în Pădurea Băneasa. Sursele citate precizează că aici femeia ar fi fost supusă la perversiuni sexuale, sub ameninţarea unui briceag. Tolea Ciumac i-ar fi luat şi suma de 400 de lei din geantă, iar apoi femeia ar fi reuşit să fugă.

După aceste presupuse fapte, bărbatul a plecat acasă, locul unde a şi fost găsit de poliţişti. Sursele citate susţin că Tolea a recunoscut parte din faptele petrecute.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.