Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lupte grele în PNL Timișoara: 'Golănia a ajuns la un alt nivel'

evz.ro
PNL

Candidat la șefia PNL Timișoara, Raul Ambrus spune că se pregătește fraudarea scrutinului intern.

PNL Timișoara e scindat în două tabere. Pe de o parte, tabăra Raul Ambruș - Ludovic Orban, cea care a câștigat alegerile interne municipale și pe de altă parte tabăra Cosmin Tabără - Alin Nica, asimilată susținătorilor lui Florin Cîțu.

Zeci de membri PNL Timiș au fost suspendați din funcție după alegerile cu scandal de la șefia PNL Timișoara. Printre ei s-au numărat Raul Ambruș, câștigătorul competiției pentru șefia PNL Timișoara, și susținătorii acestuia. După alegerile soldate cu scandal și cu o reclamație la poliție, PNL Timișoara a ales un birou politic municipal nou, a anulat alegerile câștigate de Ambruș și au sancționat zeci de membri care l-au susținut pe acesta. Dar Comisia de Organizare a Congresului PNL a invalidat suspendările impuse în PNL Timiș pe motiv că acestea sunt nestatutare. S-a ajuns astfel la o nouă rundă de alegeri.

Alegerile pentru conducerea PNL Timişoara vor fi reluate, în 31 iulie, iar Raul Ambruş s-a înscris din nou pentru funcţia de preşedinte.

Raul Ambrus acuză acum noi nereguli în cursa din PNL. „Golănia a ajuns la un alt nivel. 308 membri ai PNL Timișoara au fost scoși de pe convocatorul alegerilor de sâmbătă, 31 iulie”, spune el.

„Dragi colegi liberali,

În ultima postare vă spuneam că PNL Timiș este luat captiv de o mână de oameni care nu au niciun fel de limită, nu respectă niciun fel de regulă și care doresc cu orice preț să își impună punctul de vedere, probabil iarăși cu forța, așa cum s-a întâmplat în data de 3 iulie.

De asemenea, vă spuneam că am deja suficiente informații că din nou se fac ample epurări din listele cu membrii PNL Timișoara și se pregătește fraudarea masivă a alegerilor.

Iată că la nici două zile se confirmă fiecare cuvânt, însă ceea ce întâmplă depășește orice imaginație.

Astăzi, am primit convocatorul pentru alegerile din 31 iulie și am constatat că din 914 membri cu drept de vot, același număr ca la alegerile din 3 iulie, au fost scoși 308 de colegi, adică pe lângă cei 170 scoși și în 3 iulie, de data aceasta au mai fost scoși alți 138 de colegi.

Mai spun încă o dată că alegerile se organizează pe baza listei cu membri valabilă la 31.12.2020 și în Regulamentul de organizare a alegerilor se specifică extrem de clar că este interzisă modificarea bazei de date cu membri. Mai mult, suspendările din partid sunt interzise.

PNL Timiș nu mai poate fi reprezentat la niciun nivel de un asemenea președinte care nu are niciun fel de repere etice sau morale care confundă Timișoara cu propria moșie.

Suntem alături de primarul Lugojului, Claudiu Buciu și îi susținem în totalitate decizia de a nu organiza alegeri municipale, deoarece Alin Nica trebuie oprit”, a scris Ambrus pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.