Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lupte grele la Nikolaev: opt soldați ucraineni uciși de o singură rachetă rusească, în timp ce 19 sunt răniți

defenseromania.ro
racheta hipersonica

În Nikolaev, ca urmare a loviturii cu racheta de croazieră „Caliber” asupra unității militare ucrainene, opt soldați ucraineni au murit, opt au dispărut, iar alți 19 sunt răniți. Informația a fost făcută publică de președintele administrației militare regionale Nikolaev, Vitaly Kim, relatează Ukrinform.

„Astăzi cu greu poate fi numită bună. Orașul nostru a fost atacat la ora 5 dimineața. Era (...) când oamenii dormeau. Avem opt morți, opt dispăruți, 19 răniți”, a spus el, menționând că datele privind victimele civile continuă să fie culese.

Kim a mai spus că artileria ucraineană a recucerit eroic orașul. "A fost o echipă care să ia Nykolayiv cu orice preț. Au mers din trei direcții. Am ripostat, i-am alungat bine, i-am pedepsit, dar victimele sunt din cauza unei lovituri cinice la ora 5 dimineața în oraș", au rezumat oficialii ucraineni.

Autorităţile locale din oraşul Nikolaev afirmă că armata ucraineană a recăpătat controlul asupra aeroportului din localitate.

Vezi și: Obiectivele Rusiei pe termen scurt anunțate de Vladimir Putin! Cum poate fi pace în Ucraina: 'Suntem pe cale să încheiem demilitarizarea' .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.