Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lupu (USR PLUS) confirmă: Cîțu a amenințat că va schimba din funcție toți oamenii susținuți de noi

USR PLUS

Deputatul USR PLUS Andrei Lupu precizează că, în timpul discuţiilor de la Palatul Victoria, premierul Florin Cîţu a anunţat că în cazul în care va fi depusă moţiunea de cenzură va schimba din funcţie toţi miniştrii, secretarii de stat, prefecţii şi şefii de instituţii autonome susţinuţi de USR PLUS, potrivit Agerpres.

"Florin Cîţu a ameninţat USR PLUS că, dacă depunem moţiune de cenzură, va schimba din funcţie toţi oamenii susţinuţi de noi - miniştri, secretari de stat, prefecţi, şefi de instituţii autonome. Doar că Florin Cîţu nu înţelege că modul nostru de a face politică este unul total diferit. Nu am venit la guvernare pentru a pune oameni în funcţii. Loveşte unde nu ne doare. Ce ne doare e modul în care Florin Cîţu înţelege să cheltuie bani publici pentru a câştiga susţinerea în propriul partid. Şi pentru asta va pleca din funcţie", a scris el, pe Facebook.

De asemenea, deputata Oana Ţoiu a afirmat că USR PLUS va depune moţiunea de cenzură, după eşecul negocierilor din cadrul coaliţiei de guvernare.

"Am aşteptat şedinţa coaliţiei ca să le dăm şansa maturităţii politice şi să dăm României şansa ieşirii din criza inutilă provocată de Cîţu. Momentan au refuzat-o. Rămâne cum am zis. Depunem moţiunea", a scris Oana Ţoiu, pe reţeaua de socializare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.