Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

M10 îi solicită premierului să-l demită pe prefectul judeţului Argeş

m10

Partidul M10 îi solicită premierului să-l demită pe prefectul judeţului Argeş, Cristian Soare, motivând că a tolerat în ultimii ani zeci de cazuri de sclavie, fără ca vreo autoritate să se sesizeze. 

"Domnule prim-ministru, partidul M10 vă solicită destituirea imediată a domnului Cristian Soare, prefectul judeţului Argeş, şeful unei administraţii care a avut în ultimii ani sub ochi şi a tolerat peste 40 de cazuri de sclavie, fără ca vreo autoritate să se sesizeze. De asemenea, cerem demiterea şefilor Poliţiei din judeţul Argeş şi din comunele pe teritoriul cărora şi-au desfăşurat activitatea infracţională bandele de 'stăpâni de sclavi'. Este obligaţia autorităţilor să prevină şi să combată traficul de persoane", se arată în solicitarea M10 remisă joi AGERPRES.

Doliu la Dinamo. A MURIT răpus de ALCOOL


Reprezentanţii formaţiunii consideră că prin aceste demiteri premierul ar da un semnal că România este o ţară europeană "şi nu o ţară din lumea a treia". 

"Nicio autoritate sau reprezentant al acesteia care asistă pasiv la ceea ce se întâmplă în comunitatea pe care o serveşte nu-şi poate păstra funcţia", se mai arată în comunicat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.