Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

MacBook-urile devin din ce în ce mai populare în 2022 – Care sunt punctele forte?

Apple
MacBook

MacBook-urile sunt produse la modă, cu un design elegant și atractiv, a căror cotă de piață continuă să crească an de an. Conform statisticilor, piața MacBook-urilor a crescut de 2 ori mai mult decât piața PC-urilor.

Care sunt calitățile MacBook-urilor?

MacBook-urile sunt cunoscute pentru longevitatea lor

Aceste gadget-uri se remarcă prin ingineria software-ului și durabilitatea hardware-ului dedicat. Design-ul este un mare atu al MacBook-urilor, acesta fiind elegant și perfect realizat în cele mai mici detalii.

Mulți utilizatori sunt impresionați și de forma din aluminiu a unui MacBook care este faimoasă, mai ales că se remarcă și printr-o durabilitate excelentă. MacBook-ul este folosit de mulți oameni dinamici, care lucrează în mod activ și care au nevoie de un laptop foarte rezistent la șocuri mecanice, durabil în timp. De asemenea, un MacBook este preferat de utilizatorii care nu vor bătăi de cap (deci care sunt interesați de produse de cea mai bună calitate) și care nici nu sunt pasionați de upgrade-uri ulterioare.

Orice model de MacBook are un sistem integrat de back-up al datelor, despre care fanii spun că este util și funcționează impecabil.

În ceea ce privește display-urile, acestea sunt foarte calitative, au culori foarte bine calibrate, o luminozitate sporită, rezoluții de tip Retina – asta înseamnă că densitatea pixelilor este ridicată, iar experiența de vizualizare este mult îmbunătățită.

content-image

Calitate superioară

Orice model de MacBook este un produs de calitate superioară, pentru că are componente premium. Se pare că producătorul acestor gadget-uri se adresează unei nișe premium, care are nevoie de produse performante – cele mai bune de pe piață.

Despre MacBook-uri se spune că nu ar trebui modificate, deși se poate adăuga RAM, dacă este nevoie. În general, MacBook-urile sunt concepute pentru a nu fi modificate în niciun sens, ele asigură un sistem de operare foarte eficient, de înaltă calitate.

Experții spun că sistemul de operare MacBook este mai stabil decât Windows, el funcționează mai repede și crapă foarte rar, deci nu necesită o reinstalare frecventă.

Randament optim

Un MacBook este cu siguranță un gadget profesional, care oferă un randament optim pentru specificațiile dorite. Producătorul a urmărit mereu calitatea, începând de la design, materiale și până la software. Atunci când achiziționați un MacBook, veți avea garanția unui produs de calitate, din categoria premium, pe care îl veți putea folosi ani de-a rândul.

La MacBook, sistemul de operare este extrem de stabil, aici nu se poate vorbi despre erori mari ca la un laptop cu Windows. Cert este că productivitatea utilizatorului va crește pe un Mac, care poate avea numeroase programe și aplicații bune, gândite exclusiv pentru acest gadget.

Durata de viață a bateriei

Potrivit producătorului, durata de viață a bateriei unui MacBook este de 10 ore, dar contează și modul în care se folosește acest gadget. Un MacBook poate fi utilizat full-time, pentru munca de birou, respectiv pentru 8 ore, deoarece bateria acestuia poate face față acestui program. Totuși, uneori bateria poate ține mai puțin, dacă se lucrează pe MacBook în mod activ.

content-image

MacBook-urile nu au niciodată probleme cu virușii așa cum fac PC-urile

Fanii Apple spun despre MacBook-uri că au mai puține probleme cu virușii și pentru ele există foarte multe programe mallware. MacBook-urile au caracteristici de securitate puternice, care le fac să reziste mai bine la viruși.

MacBook-urile sunt mai ușor de reparat cu tehnicieni profesioniști

Dacă ceva nu este în regulă cu MacBook-ul dvs. ar fi bine să căutați un service de încredere să vi-l repare, care oferă servicii rapide și profesionale și alternative de ultimă oră, rezolvând orice problemă specifică acestor gadget-uri.

Faceți o programare la un service MacBook și veți afla cât costă și cât va dura reparația unui Mac, indiferent dacă este vorba despre supraîncălzire, blocări, rulare lentă, probleme legate de spyware și malware, reinstalare sistem de operare, imagine display distorsionată, probleme cu placa WiFi, cu acumulatorul, Hard Disk-ul, etc.

Cu ajutorul unor tehnicieni profesioniști se pot realiza operațiuni complexe de reparații MacBook, dar și pentru iMac, iPad, iPhone sau alte echipamente Apple.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.